Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Dictionar roman-latin

      Dictionar roman-latin

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2020
      Editura:
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      642
      ISBN:
      9786067483598
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 28cm
      Descriere

      Editura Paideia oferă tuturor celor interesați (elevi, studenți, profesori, savanți) cel mai complet dicționar român-latin publicat până acum, care conține peste 35000 de cuvinte şi expresii. Pe lângă cuvintele de uz curent, acesta cuprinde și o serie de cuvinte din diferite domenii de activitate, cuvinte care se folosesc mai rar în vorbirea curentă, dar cu care utilizatorii se pot confrunta.

      Având caracteristici unice, această ediție oferă deopotrivă o trimitere actualizată la limba latină - atât scrisă cât și orală - care este de neegalat în accesibilitate, încredere și ușurință în utilizare.

      „ (...) dragostea adâncă pentru cele două limbi constituie suficiente motive care m-au îndemnat să-mi asum sarcina, deloc ușoară, de a întocmi un dicționar român-latin mai bogat, mai cuprinzător, care să satisfacă cerințele multor serii de elevi și studenți, de profesori și de alte categorii de oameni interesați de corespondentele latine ale unor cuvinte românești. Latina este mama limbii noastre și nu ne este îngăduit nouă, românilor, să o dăm uitării, oricâte decenii sau secole vor trece de acum încolo.”

      Virgil Matei

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.