Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Dictiuni etice, fictiuni estetice

      Dictiuni etice, fictiuni estetice

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      206
      ISBN:
      9789733725466
      Dimensiuni: l: 14.8cm | H: 21cm
      Descriere

      Sunt ortodox practicant, familist de vocaţie, chibiţ de fotbal, povestaş, fost fumător, patriot, de două ori pe an iau bilete la loto, şofez din plăcere sute de kilometri într-o zi, dacă e cazul, călătoresc spornic pe urma imaginaţiei, prefer apa minerală apei plate, scriu romane din plăcerea de a-mi povesti mie diverse lucruri, iubesc Grecia, scriu pentru cititori deştepţi şi împăcaţi/ neîmpăcați cu sine, scriu, în general, cărțile pe care aș fi vrut să le citesc scrise de alții.

      Să mai spun? Îmi lipsește organul invidiei, de asta nici nu știu cum să reacționez la invidia celorlalți. Detest șovi­nismul, extremismul de orice fel. Iubesc comunitățile multiculturale în care entitățile etnice și culturale se completează reciproc, se dinami­zează, concurează chiar. Am prieteni pe toate continentele, de toate rasele, cu care comunic cultural și uman fără nicio urmă de prejudecată.

      Detest ideologiile care vor să ne confiște destinele, care urâțesc istoria. Am să spun și eu ca un părinte contemporan, cu care am avut dialoguri esențiale: toate ideologiile sunt bune în istorie, sunt admirabile, până când apare prima picătură de sânge. După aceea sunt absolut detestabile.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.