Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Dragonul tatalui meu
      Dragonul tatalui meu

      Dragonul tatalui meu

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Editura:
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      56
      Traducatori:
      Premii:
      ISBN:
      9786060863762
      Dimensiuni: l: 22cm | H: 29cm
      Descriere

      O carte clasică îndrăgită de generații întregi și câștigătoare a Mențiunii Newbery, reimaginată ca album ilustrat. Textul original al lui Ruth Stiles Gannett și ilustrațiile alb-negru ale lui Ruth Chrisman Gannett sunt îmbogățite cu desene noi splendide, imaginate de Helena Pérez Garcia, într-o ediție de colecție pentru cititori de toate vârstele.

      Un dragon e prizonier pe Insula Sălbatică, unde e folosit ca vehicul de transport aerian peste un râu foarte lat. Oricine l-ar salva ar primi ca recompensă un zbor gratuit. Asta e o veste foarte bună pentru Elmer Elevator, care visează să zboare. Nici nu are nevoie de alte încurajări ca să se îmbarce clandestin la bordul unei nave care o să-l ducă într-acolo. Ce nu știe el e că pe Insula Sălbatică va trebui să dea dovadă de vitejie și istețime, pentru că îl așteaptă tigri flămânzi, o gorilă furioasă, crocodili irascibili și alte creaturi ușor de supărat.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.