Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Elemente de limba latina si de cultura romanica. Manual clasa a VII-a

      Elemente de limba latina si de cultura romanica. Manual clasa a VII-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      12-14 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      120
      Materie Scolara:
      Limba latina
      ISBN:
      9786060091899
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 26cm
      Descriere

      Începând cu anul şcolar 2019-2020, se introduce la clasa a VII-a o nouă disciplină de studiu, Elemente de limbă latină și de cultură romanică. Această schimbare este însoţită de schimbarea perspectivei didactice care se doreşte a fi una inter- şi transdisciplinară. Tendinţa predării limbii latine a fost mereu de a dialoga cu disciplinele înrudite: limba şi literatura română, limbile străine, în special cele romanice, istoria antică, geografia, retorica, filosofia etc.

      Manualul acoperă toate aspectele programei şi oferă foarte multe posibilităţi de folosire în lucrul efectiv de la clasă. Prin textele, imaginile și sarcinile de lucru propuse, cele trei unități de învățare se circumscriu temei generale prevăzute de programa școlară. După un parcurs care reflectă consecvent logica internă a disciplinei, fiecare unitate de învățare se finalizează cu o recapitulare și o evaluare sumativă. Conținuturile, abordate într-o manieră accesibilă și atractivă, oferă experiențe de învățare adecvate nivelului de dezvoltare intelectuală și socială al elevilor. Informațiile, actualizate și corecte din punct de vedere științific, prezentate explicit și gradat, dau elevilor motivația de a cerceta și descoperi elemente noi în domeniul culturii și civilizației antice.

      Prin conținut, manualul îmbină metodele clasice de predare/învățare/evaluare cu cele moderne, fiind adecvat nevoilor oricărui tip de clasă, indiferent de nivelul elevilor și de resursele disponibile la nivelul unității de învățământ. Proiectele, activitățile pe grupe, jocurile de rol, aplicațiile și dezbaterile încurajează interacțiunea dintre elevi, prin lucrul în echipă, și între elevi și profesor.

      Varianta digitală a manualului reprezintă o componentă esențială în realizarea finalităților propuse de programa școlară. AMII (activitățile multi../media interactive de învățare) animate dezvoltă și completează interdisciplinar informațiile oferite de manual, AMII interactive oferă elevilor posibilitatea de a se autoevalua, iar AMII statice asigură vizualizarea unor imagini/hărți la o rezoluție maximă.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.