Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Evaluarea nationala la finalul clasei a VIII-a. Matematica. 2019
      Evaluarea nationala la finalul clasei a VIII-a. Matematica. 2019

      Evaluarea nationala la finalul clasei a VIII-a. Matematica. 2019

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2018
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      216
      ISBN:
      9786068982199
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
      Descriere

      Lucrarea de fata se adreseaza elevilor care se pregatesc in vederea sustinerii cu succes a probei de matematica de la Evaluarea nationala la finalul clasei a VIII-a. Cartea este structurata in doua mari parti. Prima parte cuprinde un breviar de formule si teoreme matematice (aritmetica, algebra, geometrie), insotit de exemple si unele aplicatii pentru temele mai complexe, urmarind acoperirea capitolelor programei de examen, consolidarea si sistematizarea cunostintelor dobandite de catre elevi pe tot parcursul gimnaziului, iar a doua parte cuprinde 60 de teste, dupa modelul oficial elaborat de M.E.N., insotite de rezolvari.

      Cele 60 de teste respecta fidel structura celor propuse in ultimii ani si sunt concepute la un nivel mediu de dificultate, iar rezolvarile oferite la final asigura o buna utilizare a culegerii, atat pentru studiul individual, cat si sub indrumarea profesorului la clasa.

      Succes maxim tuturor!

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.