Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Expresul urban

      Expresul urban

      15 reguli urbane pentru a naviga in noua lume modelata de femei si orase
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      216
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067221657
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Descriere

      În prezent, orașele – mai degrabă decât țările – sunt entitățile care concurează pentru orice resursă, de la investiții până la talente. Urbanul este din nou pe val. Corporațiile multinaționale sunt afaceri multi-urbane. Orașele se transformă în creuzete sociale eterogene în care toată lumea este invitată, dar unde competiția pentru top este extrem de ascuțită. Talentul, capitalul și ideile se întâlnesc în orașe. Noul și unicul înving.

      În Expresul urban, Kjell Nordström și Per Schlingmann oferă instrumentele, perspectivele și ghidurile necesare pentru a naviga în noua realitate emergentă. Cei doi autori arată cum globalizarea, cunoașterea și succesul colosal al orașului din epoca noastră au preschimbat mediul afacerilor și standardele de viață ale oamenilor și demonstrează cum pot fi controlate aceste transformări globale.

      Dr. Kjell Nordstrom este scriitor și economist suedez. A lucrat la Institute of International Business din cadrul Stockholm School of Economics. Este recunoscut ca unul dintre cercetătorii cei mai influenți pe tema corporațiilor multinaționale și a pieții globale. În 1999, a scris Funky Business – Talentul face capitalul să danseze, o carte care s-a bucurat de un imens succes internațional. A fost tradusă în 39 de limbi și a fost vândută într-un milion de exemplare în lumea întreagă.

      PER SCHLINGMANN este un reputat consilier și consultant pe probleme de comunicare, politică și afaceri. A fost secretar de stat și strateg principal al Partidului Moderat. În 2014, a fost desemnat de publicațiile industriei de publicitate unul dintre „super-comunicatorii” Suediei.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.