Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Finante publice - modele de analiza si studii de caz

      Finante publice - modele de analiza si studii de caz

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2021
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      394
      Editia:
      a II-a
      ISBN:
      9789737099785
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Descriere

      Lucrarea de fata se adreseaza in primul rand specialistilor din domeniul financiar-bancar, contabil, dar si studentilor ce se pregatesc in aceste domenii. Autorul si-a propus sa le ofere o sistematizare, cu un mare grad sintetizator, a problemelor fundamentale implicate de finantele publice ale unui stat in general, ale Romaniei, in special.

      In acest scop dezvoltarile obiectuale ale finantelor publice sunt precedate de cateva module conceptual-teoretice menite sa edifice cititorul asupra a aceea ce reprezinta finantele publice in societate, respectiv in dinamica dezvoltarii ei. Raspund unei asemenea cerinte capitolele ce se refera la conceptul si continutul finantelor publice, mecanismul si politica financiara. Continuarea, care reprezinta esentialul, de fapt, determinantul utilitatii lucrarii se materializeaza in probleme ca: sistemul cheltuielilor publice cu tot ceea ce este legat de ele (destinatie, eficienta), sistemul resurselor finantelor publice cu larga dezvoltare a impozitelor ca principala sursa financiara, imprumuturi si, evident, cu ampla abordare - sistemul bugetar.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.