Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Fise de Procedura penala. Partea speciala

      Fise de Procedura penala. Partea speciala

      Teorie si cazuri practice
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      396
      Editia:
      a IV-a
      ISBN:
      9786061813636
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
      Descriere

      Despre lucrare

      Cu o structură elaborată, schematică și cursivă, Fișele de Procedură penală. Partea specială conțin comentarii ușor de asimilat ale instituțiilor de Procedură penală, Partea specială, construite într-o manieră logică, organizată și totodată aplicativă. Fiecare instituție prezentată este tratată dintr-o dublă perspectivă, teoretică și practică, structura fișelor permițând o bună schematizare a informației.

      Riguros împărțite pe secțiuni, de la Comentariu introductiv, Subiecte recapitulative și până la secțiunea dedicată Jurisprudenței, fișele sunt facil de parcurs și apte de a genera o înțelegere temeinică a instituțiilor tratate. Astfel, observațiile și schemele logice privind instituțiile analizate sunt cuprinse în Explicații, partea substanțială a fișelor, cărora le vin în completare Tabelele de analiză comparativă și secțiunea Black box, utilizată pentru a clarifica problemele dificile de drept.

      În vederea evidențierii celor mai profunde confuzii și pentru indicarea sensului corect care trebuie reținut sau pentru lămurirea unor noțiuni de bază, secțiunile destinate sunt: Nu fi tentat să consideri că (…) și Cuvinte cheie. Prin intermediul secțiunii Teme de analiză și dezbatere se urmărește ca prin raportare la datele unei spețe să fie testată capacitatea de a identifica și analiza problemele de fapt, de a dezbate alternativele posibile și de a explica și aplica normele de procedură.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.