13 povestiri reunite de Bogdan Hrib
Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate părea o întâmplare. Chiar poate fi o întâmplare. Sau poate nu...
Pe mulți dintre autori îi veți recunoaște din volumul colectiv precedent „Noir de București” lansat în noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis să scriu câteva vorbe, adică un fel de prezentare-introducere.
Doar rețetele sunt 14. Ca să nu fim superstițioși.
Meniul Gastro NOIR:
Micul Dejun
Lucian Dragoș Bogdan – Răsfăț la micul dejun
Gustări
Horia Gârbea – Plăcinte cu ighemonicon
Prânzul
Aperitive / Anamaria Ionescu – O pungă de alune tăvălite / Ștefania Coșovei – Al 23-lea ingredient
Supe/ciorbe
Rebeca Cojocaru – Oglinzi paralele
Felul doi
Petru Berteanu – Salată de semiton / Raymond Clarinard – De ce eu? / Bogdan Hrib – Fusilli rossi / Daniel Timariu – Fire ascunse
Desert
Teodora Matei – Desert cu comisar și frișcă / Ligia Enache - Dulce ca moartea
Cina
Monica Ramirez – ADN Perfect Defect / Lucia Verona – Anticarul și andivele
Gastro NOIR
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicării:
2018
Editura:
Tip copertă:
Paperback
Nr Pag:
386
ISBN:
9786067493627
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm