Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Geografia uitarii

      Geografia uitarii

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      164
      ISBN:
      9786069904633
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 20cm
      Descriere

      Geografia uitarii e la fel de mult o anatomie a amintirii, un proces laborios si sensibil de reconstructie a unui teritoriu emotional, ce incepe de la ferma din Anyas, din Ungaria, de la anya, de la mama, de la amnios si de la lichidul care ii face sa pluteasca pe cei inca nenascuti, si ajunge pana in ventriculele de ciment ale Bucurestiului. In stilul sau sigur si echilibrat, Ion Plesa traseaza linii punctate intre doua lumi, intre el si parintii batrani, intre parintii-copii si parintii lor, intre cel de atunci si cel de acum, incizeaza precis si decoleaza cu grija foitele care acopera trecutul, separa adevarul de adevarul-adevarat, reusind sa se strecoare in miezul lucrurilor si sa salveze de acolo o copie a memoriei, valabila si pentru ceilalti. - Augustin Cupsa

      Dintre cei intrati in literatura noastra in ultimii ani, Ion Plesa este prozatorul cu vocea realmente distincta. As putea spune ca este chiar preferatul meu.
      Marius Chivu
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.