Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Geografie - Caiet de lucru - Clasa a V-a

      Geografie - Caiet de lucru - Clasa a V-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2017
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      80
      Materie Scolara:
      Geografie
      ISBN:
      9786068948454
      Dimensiuni: l: 21cm | H: 29cm
      Descriere

      Util în completarea oricărui manual şcolar utilizat.

      Conceput pe baza conţinuturilor-cheie din programa şcolară, Caietul de geografie pentru clasa a V-a poate fi utilizat atât în timpul orei, prin completarea spaţiilor libere, a schemelor şi a suportului grafic şi cartografic „mut" chiar în timpul predării lecţiei, cât şi suplimentar, acasă, pentru studiu individual. De asemenea, este un instrument util pentru fixarea cunoştinţelor şi pentru evaluare.
      Creativ, atractiv şi beneficiind de un suport ilustrativ modern şi actual atât din punct de vedere ştiinţific, cât şi din punct de vedere grafic, Caietul de geografie pentru clasa a V-a este suportul perfect, pentru că susţine demersul didactic bazat pe logică şi gândire, nu pe memorare.
      Caietul revoluţionează predarea, învăţarea şi evaluarea geografiei fizice prin mutarea accentului de pe teorie pe practică şi pe experienţele din viaţa de zi cu zi a elevilor.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.