Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Geografie - Caiet de lucru pentru clasa a V-a

      Geografie - Caiet de lucru pentru clasa a V-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      12-14 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2016
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      96
      Materie Scolara:
      Geografie
      ISBN:
      6421763006353
      Dimensiuni: l: 30cm | H: 16cm
      Descriere

      Geografie - caiet de lucru pentru clasa a V-a se adreseaza atat elevilor care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele la aceasta disciplina, cat si profesorilor, pentru lucrul la clasa, dupa fiecare lectie parcursa.

      Auxiliarul propune o abordare progresiva a notiunilor de geografie, de la itemi de recunoastere in text, in desen sau pe harta, pana la mici eseuri pornind de la o serie de termeni descoperiti in rebusuri. Mai mult, se incearca prin exercitiile propuse, o apropiere a domeniului stiintific al geografiei de viata cotidiana, scopul fiind ca elevii sa inteleaga importanta informatiilor prezentate si felul in care acestea pot fi utilizate in viata de zi cu zi.

      Caietul cuprinde trei mari capitole: Terra – o planetă a Universului, Terra – o planetă în mișcare, Terra – o planetă în transformare (Litosfera, Atmosfera, Hidrosfera, Biosfera și solurile) și o unitate separată despre Zonele naturale ale Terrei, atingând astfel toate prevederile programei școlare și fiind, în același timp, un instrument de lucru pe placul elevilor, datorită exercițiilor interactive și ingenioase.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.