Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Geografie - Manual pentru clasa a VI-a

      Geografie - Manual pentru clasa a VI-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      144
      Materie Scolara:
      Geografie
      ISBN:
      9786067275698
      Dimensiuni: l: 21cm | H: 28cm
      Descriere

      Manualul de Geografie pentru clasa a VI-a se remarcă prin sistematizare și concizie, prin abordarea interdisciplinară a informațiilor, prin diversitatea vizuală și varietatea aplicațiilor.

      Manualul Sigma de Geografie pentru clasa a VI-a:

      • Se remarcă prin sistematizare, concizie și diversitatea vizuală. Accesibilitatea textului, rigoarea științifică, utilizarea imaginilor sugestive, folosirea datelor statistice actualizate în realizarea graficelor, conținutul hărților oferă posibilitatea ca manualul să fie folosit cu ușurință atât la clasă, cât și în activități de muncă independentă.
      • Propune o abordare interdisciplinară a informațiilor. Abordarea conținuturilor este realizată din perspectivă interdisciplinară, realizându-se permanent corelații cu informațiile deja cunoscute de la alte discipline: istorie, matematică, limba și literatura română, TIC.
      • Propune activități de învățare diverse. Astfel elevii vor dobândi noi competențe geografice și își vor dezvolta capacitatea de analiză și sinteză.

      Prin alegerea manualului SIGMA pentru clasa a VI-a, elevii dumneavoastră vor păși cu încredere în cunoașterea lumii, a Europei în special, și vor fi dornici, la finalul clasei a VI-a, să continue uimitoarea lor călătorie pe celelalte continente ale Terrei.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.