Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Geometria sacra
      Geometria sacra
      Geometria sacra
      Geometria sacra

      Geometria sacra

      Pachetul de carti oracol
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Editura:
      Colectie:
      ISBN:
      9786306506163
      Descriere

      Geometria sacră este cheia care dezleagă toate artele lumii, științele și arhitectura. Numită și limba luminii, imaginile și formele ei sunt încorporate în ADN, în mandale, piramide, cristale, atomi și hieroglife. Cel care a privit vreodată din simplă curiozitate o pânză de păianjen, a cugetat la o mandală sau o yantra, a vizitat o piramidă, a explorat un labirint sau a analizat ceva printr-un microscop a simțit efectele geometriei sacre. Sacred Geometry Oracle Deck (Pachetul cu cărți de geometrie sacră) introduce o perspectivă nouă pentru a te ajuta să dobândești acces către această înțelepciune și să-i deblochezi puterea.

      Utilizând minunat culorile spectrului și forme naturale elegante, artista Francene Hart a creat imagini puternice și convingătoare, accesibile atât celor avansați, cât și novicilor. Textul care însoțește imaginile include o tălmăcire detaliată a fiecărei cărți, exemple și o minunată introducere în știința geometriei sacre.

      Francene Hart este o artistă vizionară recunoscută la nivel național, care lucrează cu formele sacre de mai mult de douăzeci și cinci de ani. Lucrările ei au fost expuse în galerii de artă de pe întregul teritoriu al țării și sunt frecvent publicate în cărți și pe coperțile revistelor. Ține ateliere despre mandale, creativitate și geometrie sacră și este autoarea a numeroase cărți, printre care Seeking Balance: An Artist’s Journey into Sacred Geometry (În căutarea echilibrului: Călătoria artistului în geometria sacră).


      Cutia conține 64 de cărți de tarot, carte de 216 pagini și 71 de ilustrații alb-negru

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.