Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Ghidul traducatorului
      Ghidul traducatorului
      Ghidul traducatorului
      Ghidul traducatorului

      Ghidul traducatorului

      Primul ghid dedicat traducatorilor
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2021
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      180
      ISBN:
      9786069511717
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 21cm
      Descriere

      Această carte cuprinzătoare prezintă în mod clar și concret pașii necesari pentru a deveni un traducător independent, inclusiv calită­țile și echipamentul de care aveți nevoie pentru a începe, sfaturi des­pre cum să găsiți și să abordați clienții, să stabiliți prețurile ș.a.m.d.

      De asemenea, oferă exemple de scrisori, facturi, CV-uri, sfaturi pentru a face față situațiilor dificile și o serie de linkuri utile pentru a progresa.

      Entuziasmul relatărilor și tonul pozitiv al cărții fac din citirea aces­tui ghid o adevărată plăcere. Bine structurat în cele 4 capitole prin­cipale despre meseria de traducător, dezvoltarea afacerii, organizarea biroului și tehnologia necesară, mai conține și aspecte care țin de flu­xul numerarului, iar la final un glosar complex de termeni specifici.

      Ghidul traducătorului – Anca Ciupa
      Deși nu își propune o abordare exhaustivă, am încrederea că această lucrare își va atinge scopul, acela de a-i călăuzi pe toți cei in­teresați într-o carieră de traducător de succes.

      Primul ghid practic al traducătorului independent se reflectă ca o lucrare amplă, complexă, cu exemple practice, cu situații mai puțin obișnuite din culisele vieții de traducător, un volum ce abundă de sfaturi, exemple, soluții, strategii și, de asemenea, este o lectură foar­te plăcută pentru pasionații în domeniu, și nu numai.

      Lectură plăcută!

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.