Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Gramatica limbii franceze

      Gramatica limbii franceze

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2005
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      416
      ISBN:
      9789731354149
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Lucrarea de fata ofera toate marile capitole ale unei gramatici franceze moderne (lexic, morfologie, sintaxa propozitiei si cea a frazei), intr-o formula care imbina metoda traditionala cu datele noi ale deslusirii fenomenelor de limba.
      Autoarea Elena Gorunescu, nume de notorietate in invatamantul nostru universitar si care semneaza numeroase lucrari de specialitate, foloseste un limbaj accesibil, regulile gramaticale sunt ilustrate cu exemple clare, punctandu-se aspectele mai dificile si subtilitatile limbii franceze. Cititorul are astfel in fata o lucrare complexa, de referinta, care il ajuta la insusirea unei limbi corecte, expresive si elegante.

      Cartea se adreseaza unor categorii largi de utilizatori, de la elevi si studenti la profesori si la toti cei care, cunoscand limba franceza, doresc sa gaseasca explicatia unor fenomene specifice.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.