Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      In memoriam Radu Lupu

      In memoriam Radu Lupu

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      266
      ISBN:
      9786066591515
      Dimensiuni: l: 15.5cm | H: 24.5cm
      Descriere

      Volum bilingv: român-englez

      Cu prefață de Valentina Sandu-Dediu

      Volum îngrijit de Monica Lup și Ștefan Costache

      Câștigător al în 1967 al marelui premiu al Concursului Internațional George Enescu, Radu Lupu a câștigat și un premiu Grammy pentru Sonatele lui Schubert în la major D664 și si bemol major D960. În anul 2013 Radu Lupu a apărut pentru ultima dată pe scena Festivalului Internațional George Enescu, alături de dirijorul Daniel Barenboim și Staatskapelle Berlin Orchestra.

      "Pentru mine a fost modelul suprem a ceea ce se poate face nu doar cu pianul, dar cu muzica. Întotdeauna m-am simţit mititel pe lângă el. Mărturisesc că şi atunci când am avut şansa să-l acompaniez în calitate de dirijor, cu ani şi ani mai târziu, mă inhiba în continuare, pentru că acest sentiment de subordonare, între ghilimele dacă doriţi, l-am simţit toată viaţa în raport. Pe de o parte exista o bucurie extroardinară că mă puteam întâlni pe aceiaşi scenă cu el, pe de altă parte mă simţeam foarte mic şi uneori nici nu reuşeam să dau ce aş fi putut să dau cu alt solist, în compania lui Radu. Această relaţie, frăţească, mi-a rămas până la adânci timpuri", a afimat Cristian Mandeal.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.