Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Intalniri Solare
      Intalniri Solare
      Intalniri Solare
      Intalniri Solare
      Intalniri Solare
      Intalniri Solare

      Intalniri Solare

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      252
      ISBN:
      9789730194937
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      "Întâlniri solare" povesteşte o experienţă aşa de intensă încât ea deschide şi pentru alţii posibilitatea trecerii de la suferinţă la bucurie, trecerea spre o altă conştiinţă. Această transformare e adusă la început de întâlnirea cu o imagine a lui Isus trăită într-o stare de meditaţie profundă. Această imagine se interiorizează din ce în ce mai mult pentru a deveni substanţa însăşi a fericirii şi a vieţii.

      "Ai intrat în casa mea. Ştiam că eşti Tu, cel în care nu puteam crede. Nu îndrăzneam să-mi ridic ochii către faţa ta. Cum să-mi imaginez faţa Iubirii?

      El spune: “Teama nu mai face parte din tine. Îti cer îndrazneala splendidă a unei explozii solare. Îţi cer să semeni peste tot un nou ferment, nu prin învăţătura unei vorbe care poate fi închisă într-o dogmă sau prin orice formă rigidă de gândire ci printr-o “stare de a fi”, o transparenţă care este cea a transformării constante a vieţii. “Cer miilor de faţete ale libertăţii tale de a se propulsa în orice loc pentru a forma cu mulţi alţii reţeaua iubirii pe care am conceput-o deasupra planetei. “Îţi cer să fii bucuria care înfloreşte pe toate drumurile lumii. “Îţi cer să fii eu, sursa infinită a Iubirii. “Îţi cer să fii într-adevăr tu însăţi.”

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.