Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Intoarcerea la iubire

      Intoarcerea la iubire

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2016
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      286
      ISBN:
      9786068414455
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Cu iubirea ne-am nascut. Frica am învatat-o aici. Calatoria spirituala înseamna sa renuntam la – ori sa ne dezvatam de – frica si sa acceptam din nou iubirea în inimile noastre. Iubirea este faptul suprem al existentei. Este realitatea noastra ultima si scopul nostru pe acest pamânt. Sa fim constienti de ea, sa experimentam iubirea în noi si în semenii nostri, acesta este rostul vietii.

      Prin „Întoarcerea la iubire”, Marianne Williamson ne vorbeste despre practica iubirii, ca punct de forta, nu ca o slabiciune, ca raspuns la problemele cu care ne confruntam zilnic. În ce fel este iubirea o solutie practica? Aceasta carte a fost scrisa spre a fi un ghid pentru aplicarea miraculoasa a iubirii ca balsam pentru orice rana. Indiferent daca suferinta noastra psihica este în zona relatiilor, a sanatatii, a carierei sau oriunde altundeva, iubirea este atotputernica, e leacul, e Raspunsul.
      Exact asta înseamna un miracol: împrastierea cetii, o schimbare de perceptie, o întoarcere la iubire.

      „Cea mai puternica frica a noastra nu este ca suntem inadecvati. Cea mai profunda frica a noastra este ca suntem puternici peste masura.”
      Marianne Williamson
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.