Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Invata-ma sa scriu, sa citesc, sa socotesc

      Invata-ma sa scriu, sa citesc, sa socotesc

      Ghid de predare pentru clasele I - IV
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      6-8 ani, 8-10 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      120
      ISBN:
      9786068935638
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Descriere

      Învaţă-mă să scriu, să citesc, să socotesc: un ajutor competent, psihologic, în pregătirea elevilor din clasele primare şi în special a celor din clasa I –

      Cartea Învaţă-mă să scriu, să citesc, să socotesc am scris-o pentru învățători, părinți sau pentru orice persoană cu pregătire intelectuală care are posibilitatea să predea, să ajute elevul și familia, sau în recuperarea elevilor care au fost îndrumați necorespunzator în procesul de învățare.

      Vă voi prezenta o modalitate de lucru pe care am aplicat-o în activitatea mea cu o rată de succes de 100% în învățarea matematicii, scrisului și cititului pentru toți elevii mei.

      Am obținut rezultate foarte bune cu aceștia în toți cei 44 de ani în care am lucrat ca învățător și m-am gândit că ar fi păcat să se piardă această experiență care poate fi valorificată de cei care se ocupă de pregătirea elevilor din clasele I-IV. Autorul

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.