Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Investigatii in paranormal - Reteaua energetica a Pamantului

      Investigatii in paranormal - Reteaua energetica a Pamantului

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2011
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      383
      ISBN:
      9786069272442
      Descriere

      Aceasta este o carte revelatoare care explorează potenţialul incredibil al Reţelei Energetice a Pământului. Fenomene stranii precum OZN-urile, dovezi ale existenţei acestora, armonicile fiinţei umane, Stonehenge-ul Australian, câmpul magnetic al Pământului, descoperirile şi invenţiile pierdute ale unor genii, informaţii incomode, respinse de ştiinţa clasică şi ascunse pe undeva, într-un dosar sub titlul de “curiozităţi,” acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fascina cititorul interesat de ele.

      Este oare Pământul un fel de cristal gigantic, cu o structură scheletică sub nivelul suprafeţei? În fiecare zi, undeva în lume, se semnalează prezenţa OZN-urilor. Cine erau anticii care au făcut o hartă a liniei de coastă a Antarcticii, îngropată demult sub straturi masive de gheaţă şi ascunsă de ochii omului modern?, Tesla, geniul dat uitării, Oamenii de ştiinţă încep să recunoască public faptul că nu suntem singuri în Univers.

      Bruce L. Cathie, expert în domeniul cercetărilor despre reţeaua energetică a Pământului, a publicat prima sa carte Harmonic 33 în anul 1968, pe când era pilot în Noua Zeelandă. De atunci, căpitanul Bruce L. Cathie a rămas primul cercetător care a reuşit să exploreze în profunzime fascinantul domeniu al reţelei energetice care ne înconjoară pretutindeni. Investigaţii minuţioase a realizat şi în legătură cu misterele OZN-urilor, secretele antigravitaţiei şi producerii de free-energy (energie gratuită). O minte strălucită şi un izvor de informaţii nu doar fascinante, ci şi ascunse publicului larg.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.