Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Jazz & Blues Nr. 19 - Stan Getz

      Jazz & Blues Nr. 19 - Stan Getz

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Legare:
      CD-Audio
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2013
      Editura:
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      48
      ISBN:
      9786068481173
      Dimensiuni: l: 12.5cm | H: 13.5cm
      Descriere

      Colectia Mari cantareti de Jazz si Blues cuprinde 20 de carti + CD - 13 cantareti de jazz si 7 de blues.

      Printre renumitele piese muzicale incluse in colectia de CD-uri se regasesc hiturile: „When the Saints Go Marching In“, „A Tisket - A Tasket“, „Miss Martha King“, „Summertime“, „Chattanooga Choo Choo“.

      Cartea prezinta viata si a activitatea discografica a fiecarui cantaret, fotografii portret si, bineinteles, lista melodiilor cu mentionarea duratei fiecarei piese muzicale. Mai mult, volumele dedicate cantaretilor de blues cuprind o scurta istorie a bluesului, impartita pe cele 7 aparitii. In istoria sa de peste o suta de ani, jazzul a suferit numeroase transformari si s-a divizat in diverse stiluri, cu semnificatii diferite, devenind astfel unul dintre cele mai controversate genuri muzicale din toate timpurile.

      Blues-ul isi are originea in sudul Statelor Unite din perioada imediat urmatoare Razboiului de Secesiune, cand populatia de culoare si-a capatat libertatea, devenind cel mai cantat, povestit si adulat gen muzical din istoria muzicii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.