Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Legendele Olimpului: Zeii

      Legendele Olimpului: Zeii

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      320
      ISBN:
      9786068894720
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Poveștile mitologiei grecești sunt unele dintre cele mai faimoase din lume.

      Relațiile și disputele dintre zei au fost atribuite miturilor de creație și poveștilor de origine, iar influența pe care aceștia o aveau asupra muritorilor a contribuit la formarea și crearea unora dintre cele mai influente opere literare ale Greciei antice, poveștile despre ei fiind spuse și astăzi.

      În timp ce panteonul grec de zeități era imens, câțiva zei și zeițe dominau miturile și cultul, ordinea prezentării divinităților în care fiind impusă de importanța fiecărui personaj în parte: Zeus, Hera, Poseidon, Hades, Demeter, Phoebus, Artemis, Hephaestos, Hestia, Atena, Ares, Aphrodita, Hermes, Dionysos.

      Cei doisprezece olimpieni controlau multe aspecte ale lumii, de la vreme la agricultură și chiar dragoste. Ei au fost numiți olimpieni deoarece, potrivit tradiției, locuiau pe Muntele Olimp, un loc perfect, unde oamenii nu aveau acces, pe care l-au câștigat după un război al zeilor care a durat zece ani, în care Zeus și-a condus frații la victoria asupra generației anterioare de zei conducători, Titanii.

      Cartea Legendele Olimpului–Zeii, deschide o fereastră către lumea antică și influența sa durabilă, fascinând cititorii cu poveștile și relațiile zeilor și muritorilor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.