Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Limba germana

      Limba germana

      Exercitii ilustrate grupate tematic
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2018
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      272
      ISBN:
      9786063802263
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23cm
      Descriere

      Această lucrare vine să umple un gol existent în România în domeniul cărţilor de învăţat limba germană, întrucât cuprinde exerciţii de vocabular pentru cei care au depăşit nivelul de începători, dorindu-şi să înţeleagă uşor texte din ziare, reviste, literatură, emisiuni pe diverse teme etc.

      În acest volum vă veţi familiariza, pe de o parte, cu un nivel de limbă intelectual, rafinat şi universitar, iar pe de altă parte veţi găsi termeni şi expresii care să faciliteze înţelegerea vieţii cotidiene. Toate acestea vă vor ajuta să înţelegeţi sau să redactaţi texte într-o limbă germană cultă şi îngrijită.

      LIMBA GERMANĂ • Exerciţii ilustrate grupate tematic vine în ajutorul adolescenţilor şi adulţilor care se află de la nivelele B2, C1 de cunoaştere a limbii germane şi îşi doresc aprofundarea şi îmbogăţirea vocabularului acestei limbi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.