Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a

      Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2017
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      168
      Materie Scolara:
      Limba si literatura romana
      ISBN:
      9789734726127
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 26cm
      Descriere

      MANUALUL de LIMBA SI LITERATURA ROMANA
      al EDITURII PARALELA 45!
      De mai mult de 15 ani, auxiliarele editurii noastre pentru disciplina Limba si Literatura Romana au functionat ca adevarate manuale pentru ciclul gimnazial. Sugestiile, venite de la Dvs cu fiecare noua editie, ne-au creat avantajul de a le perfectiona continuu, astfel incat MANUALUL DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA al Editurii PARALELA 45, declarat castigator la licitatia de manuale pentru clasa a V-a din acest an, imbina experienta didactica extrem de valoroasa cu exigentele noii programe scolare. Utilizand in predare primul manual ale carui continuturi au fost anticipate in majoritate, de auxiliarele editurii Paralela 45, succesul predarii dupa noua programa este asigurat! Cel mai important lucru este ca elevii sa aiba pe banca un manual prietenos, clar construit, respectand atat programa in vigoare, cat si particularitatile de varsta. Manualul pe care vi-l oferim asigura sprijinul pentru orice elev, in actul invatarii, adaptandu-se nivelului individual de intelegere si stimuland totodata interesul pentru invatarea limbii si literaturii romane.
      Pornind de la tema prevazuta in programa de clasa a V-a, Eu si universul meu familiar, manualul abordeaza in mod creativ si stimulativ 7 subteme (corespunzatoare celor 7 unitati de invatare propuse), alese in asa fel incat sa permita integrarea tuturor domeniilor de continut din programa: Comunicare orala, Lectura, Redactare, Elemente de constructie a comunicarii, Elemente de interculturalitate. Astfel structurate, unitatile de invatare devin piesele unui puzzle care se completeaza una pe alta si contureaza universul copilului de 11-12 ani.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.