Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Lumea mea

      Lumea mea

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2020
      Editura:
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      320
      ISBN:
      9781722113520
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Din 2015 până în 2017, Peter Sagan a reușit ceea ce părea imposibil: să câștige consecutiv trei Campionate Mondiale UCI, asigurându-și intrarea în cărțile de istorie ca unul dintre cei mai mari cicliști al tuturor timpurilor.

      Dar Peter nu doar câștigă. Face spectacol. Fiecare moment petrecut în șa este o ocazie de a-și exprima personalitatea, de la mersul fără mâini pe pantele Muntelui Vetoux, la conferințele de presă cu jurnaliștii care se înghesuie. Peter emană o pasiune pentru sport și o dorință adorabilă de a aduce zâmbete pe fețele fanilor săi.

      Ce îl motivează pe omul numit Terminatour? Cum abordează un sprint? Care este părerea lui despre ceilalți tipi din pluton? Cu o sinceritate de neclintit și cu umorul caracteristic, cartea Lumea mea ne arată omul care a iluminat lumea ciclismului profesionist.

      Ciclistul slovac Peter Sagan este câștigătorul a trei titluri de campion mondial la ciclism pe șosea, alăturându-se numelor mari din sport precum Eddy Merckx și Alfredo Binda. A câștigat de asemenea de șase ori tricoul verde în Turul Franței și mai mult de o sută de evenimente din circuitul profesionist, inclusiv Paris-Roubaix în 2018. A fost desemnat ciclistul profesionist al anului în 2016 și a obținut distincția Vélo d’Or în același an. Concurează pentru echipa germană BORA - hansgrohe.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.