Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Mana de aur a artistului

      Mana de aur a artistului

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2013
      Editura:
      ISBN:
      9789731984988
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
      Descriere

      Mâna de aur a artistului, de Mihai Zgondoiu, un volum care aduce laolaltă proiecte personale și de grup ale artistului: Mâna de aur a artistului, Libertatea ca șablon, Cartea Sfârșitului, Libertate, Visa Poems, Zborul.20, Eu Matriță, EU, Covorul roșu, Linia roșie, Somnul lui Lenin, Păpuși sovietice, Cinzeci și șase de povești de sfârșit, Kitsch-me.


      Mihai Zgondoiu practică o artă de observație în care ironia, uneori foarte tranșantă, alteori subtilă, chestionează modelele culturale, prejudecățile din mediul artistic, statutul artistului contemporan, folosindu-se în același timp de apropiere, de auto-supunere la rigorile kitsch-ului (proiectul KITSCH-ME, 2008). Discursul auto-referențial nu este niciodată grav, el păstrând doza de detașare și starea de “having fun”, o soluție de luciditate creativă. “Mâna de aur a artistului” (2011-2013) a fost ideea creativă în urma unui accident fizic, o fractură carpiană, care ar fi avut drept consecință tocmai blocarea abilității creative, manualitatea din procesul artistic. Proiectul este un contra-răspuns, în contextul definirii identității artistice în raport cu reprezentarea sa în sfera publică. (Olivia Nițiș)

      Proiect editorial finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.