O carte de bucate pentru bebeluși devenită
o lucrare clasică a genului
Încă de la prima ediţie, publicată în 1991, acest ghid esenţial pentru hrănirea bebelușilor și a copiilor de vârste mici și-a câștigat statutul de clasic al genului. Recomandările, reacţiile pozitive chiar din partea bebelușilor și recenziile excepţionale au făcut ca această carte să rămână în fruntea clasamentelor de vânzări în domeniu.
În această ediţie Annabel și-a actualizat colecţia de reţete culinare savuroase cu feluri de mâncare noi, sfaturi și ponturi de ultimă oră și fotografii color uluitoare. În plus, sunt incluse tabele cu meniuri care vă ajută să economisiţi timp preţios.
Annabel Karmel este mama a trei copii și autoarea a numeroase bestselleruri despre alimentaţia copiilor, printre care și Top 100 de piureuri pentru bebeluși, Reţete delicioase pentru copii mofturoși şi Copiii în bucătărie apărute la Editura Paralela 45.