Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Marea tradare

      Marea tradare

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2024
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Volum Din Serie:
      3
      ISBN:
      9786069590232
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      O saga captivantă de loialități frânte și putere neîmpărtășită se dezvăluie pe fundalul Siciliei, acolo unde familia Moretti își țese povestea, dominând cu fermitate și rigoare peste legea tăcerii care învăluie lumea Cosa Nostra. Trup și suflet întruchipând mafia siciliană, Marcelo și Lucio Moretti, frați de sânge și soartă, își urzește fiecare propriul drum spre onoare și autoritate.


      Marcelo Moretti, întruchiparea charismei și a determinării, trece printr-o ascensiune tumultuoasă, preluând frâiele clanului cu o mână de fier. În paralel, viața lui Lucio se confruntă cu disonanțe neașteptate, ecouri ale unei lumi interlope care îi smulg armonia vieții de muzician și îl aruncă în vâltoarea unei existențe bulversate. Conflictul interior este palpabil, reflectând dezrădăcinarile și sacrificiile pe care le presupune apartenența la o astfel de dinastie a puterii.


      În culminare, povestea ajunge la răscrucea povestită ca Marea Trădare, un punct negru în tapețeria tumultuoasă a mafiei siciliene unde liniile dintre loialitate și dominare se întrepătrund. Tensiunea atinge cote maxime, disputa pentru putere sfâșie vălul de onoare și dă naștere unui nou capitol în legendele înverșunate ale Cosa Nostra.


      Între lupta pentru putere și greutatea tradiției, familia Moretti devine simbolul unei lumi unde înfruntările pentru supremație își transformă ireversibil protagoniștii. Această poveste, îmbătând și legitimând esența propriei sale realități, este destinată a rămâne gravată în istoria și în inimile celor care înțeleg că mafia siciliană nu este doar povestea unei familii, ci și cronică a onoarei și a trădării.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.