Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Mari erori judiciare in Romania

      Mari erori judiciare in Romania

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      288
      Volum Din Serie:
      4
      ISBN:
      9786069018330
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 20cm
      Descriere

      Traian Tandin a fost un scriitor de romane polițiste și ofițer criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistică cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofițer criminalist, dar și din cazuri care l-au impresionat și pe care le-a adus în atenția publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole și reportaje în revistele de specialitate.

      În volumul „Erori judiciare în România” se prezintă zeci de cazuri din perioada 1864-2004. Astfel, Traian Tandin realizează o analiză a sistemului judiciar, mai exact a greșelilor înfăptuite în rezolvarea cazurilor, trecând prin sistemul juridic de după Unirea Principatelor Române, la cel al monarhiei, al comunismului și apoi al democrației.

      Autorul vorbește despre cazuri de notorietate la acea vreme și nu numai, crime nerezolvate, oameni închiși pe nedrept ani de zile, abuzul autorităților și apariția noilor metode de identificare a criminalilor.

      „Erori judiciare în România” este al patrulea volum din seria scrisă de Traian Tandin.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.