Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Matematica. Formule si notiuni generale V-VIII

      Matematica. Formule si notiuni generale V-VIII

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2005
      Editura:
      Nr Pag:
      128
      ISBN:
      9789731354286
      Dimensiuni: l: 9cm | H: 13cm
      Descriere

      Auxiliar scolar pentru clasele V-VIII

      Lucrarea este un auxiliar didactic util si eficient, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, pentru activitatea curenta desfasurata acasa sau in clasa, dar si pentru examene si concursuri, reusind sa acopere in totalitate, intr-o forma sintetica, continuturile programei scolare de matematica din curriculum nucleu si curriculum aprofundat pentru gimnaziu.
      Toata materia invatata in gimnaziu este organizata in doua parti, corespunzatoare celor doua ramuri ale studiului matematicii in clasele V-VIII - algebra si geometrie. Se realizeaza o trecere in revista a tuturor notiunilor de matematica incluse in programa scolara, acestea fiind structurate pe capitole, conform materiei studiate, astfel incat elevul sa se poata orienta usor si, totodata, sa aiba la dispozitie tot arsenalul teoretic necesar, insotit de exemplificari prin cateva exercitii.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.