Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Matematica pentru excelenta. Clasa a V-a

      Matematica pentru excelenta. Clasa a V-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2024
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      302
      Materie Scolara:
      Matematica
      ISBN:
      9786060766292
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 24cm | 2cm | 420g
      Descriere

      Lucrarea conţine peste 1 000 de probleme, alese cu grijă, în conformitate cu programa clasei a V-a şi cu cea pentru olimpiadă, grupate în 30 de teme şi 36 de teste de evaluare.

      Temele prezentate au, acolo unde este necesară, o succintă parte teoretică şi comentarii metodice, care subliniază unele noţiuni din programa şcolară sau chiar adaugă cunoştinţe noi.

      La începutul fiecărei teme se află câteva probleme semnificative cu soluţii complete, menite să uşureze rezolvarea setului de probleme propuse, a testelor de etapă şi a celor finale.

      În fiecare set, problemele sunt prezentate gradat, pe niveluri de dificultate, de la enunţuri care pot fi rezolvate la clasă la enunţuri preluate (sau adaptate) de la concursuri naţionale sau

      internaţionale. Problemele alese sunt foarte variate şi nu pun accentul pe dificultăţi de calcul (care pot fi depăşite la clasă), ci pe ingeniozitatea şi atractivitatea ideilor necesare pentru a le putea rezolva.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.