Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Matematică și explorarea mediului ( sem I+ sem II) caietul elevului clasa I

      Matematică și explorarea mediului ( sem I+ sem II) caietul elevului clasa I

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2014
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      112
      Materie Scolara:
      Matematica
      ISBN:
      9786068681092
      Descriere

      Caietul reprezintă un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, o soluție pentru părinții preocupați de formarea și dezvoltarea propriilor copii.

      Contextele variate de învățare și exersare, elementele de joc, diversitatea sarcinilor de lucru îi stimulează pe elevi să acționeze, să întrebe, să intervină, să aibă iniţiativă, să exprime idei.

      Temele abordate coincid cu cele de la Comunicare în limba română, sarcinile de lucru și exercițiile – joc constituind premise pentru o reală învățare integrată. Activitățile sunt atractive și originale, asigură în mod eficient înţelegerea, sistematizarea și consolidarea conţinuturilor.

      Exercițiile abordează toate temele prevăzute în programa școlară și contribuie la dezvoltarea competențelor specifice Matematicii și explorării mediului.

      Materialul este conceput pentru a încuraja:

      • gândirea;
      • explorarea;
      • curiozitatea;
      • rezolvarea de probleme.

      Caietul este în legătură cu platforma Școala Intuitext, care oferă dimensiunea digitală a educației, fapt ce reprezintă un atu pentru atragerea copiilor spre învățarea cu ajutorul mijloacelor moderne puse la dispoziție de tehnologia actuală.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.