Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Microeconomie - Teorie si aplicatii practice

      Microeconomie - Teorie si aplicatii practice

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2012
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      166
      ISBN:
      9786065915763
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 21cm
      Descriere

      Prezenta lucrare destinata invatarii microeconomiei este o dorinta mai veche a autoarei de a realiza o lucrare practica, un indrumar de economie. Am speranta ca, intr-o perioada ulterioara sa am ragazul de a elabora ti un indrumar de macroeconomie.
      Cartea se adreseaza celor interesati sa studieze fenomenele si procesele economice, sa-si insuseasca si sa aprofundeze conceptele de baza ale economiei. Aceste obiective m-au determinat sa optez pentru realizarea unei lucrari teoretico-aplicative de economie politica.
      Structura lucrarii cuprinde teme prezentate sintetic, utilizandu-se grafice si relatii de calcul matematic pentru a facilita insusirea notiunilor si legilor aferente activitatii economice.
      Pentru majoritatea temelor sunt prezentate si aplicatii, iar pentru problemele cu un grad de dificultate mai ridicat s-au realizat si rezolvarile astfel incat cititorul sa isi poata spori nivelul de instruire in domeniul economic.
      Modalitatea de structurare a problematicii teoriei economice si folosirea unui limbaj accesibil in prezentarea conceptelor si fenomenelor isi aduc o contributie substantiala la cunoasterea aspectelor teoretico-practice din economia contemporana.
      In speranta ca am indeplinit in mare parte obiectivele propuse, tin sa adresez multumiri tuturor celor m-au sprijinit - familiei mele, profesorilor mei si, nu in ultimul rand, sa invit cititorii la a-mi adresa sugestii si propuneri, care vor contribui la imbunatatirea acestei lucrari.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.