Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Nobili si artizani

      Nobili si artizani

      O istorie nestiuta a sasilor din Transilvania
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2018
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      190
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067934700
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      „Cercetarea lui Rüdiger von Kraus asupra lungii istorii a familiei lui de saşi transilvăneni mi-a revelat felul în care cultura plină de vigoare a unei minorităţi a putut făuri o viaţă comunitară, la intersecţia mai multor imperii şi popoare, Imperiul Habsburgic, Imperiul Otoman, mai apoi Ungaria şi România, păstrându-şi identitatea şi traversând structuri statale succesive şi numeroase schimbări economice […] Suntem în faţa unei naraţiuni fascinante şi instructive.”

      CHARLES S. MAIER, profesor de istorie la UNIVERSITATEA HARVARD

      „Citesc şi citesc şi nu pot să las cartea din mână. Sunt emoţionat că, în preajma sfârşitului vieţii, pot încă să aflu aşa de multe despre dragul meu Făgăraş, în care unii critici literari au văzut un adevărat Macondo al meu. Admir migala şi metoda ştiinţifică a autorului, rigurozitatea sa ramificată, care nu scapă din vedere nicio sursă documentară şi nicio nuanţă a contextului. Jos pălăria sau, mai bine spus, chapeau!”


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.