Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Nu ma poti rani

      Nu ma poti rani

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      336
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      9786063399893
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23cm
      Descriere

      Pentru David Goggins, copilăria a fost un coşmar – sărăcia, prejudecata şi abuzul fizic i-au colorat zilele şi i-au bântuit nopţile. Prin autodisciplină, duritate mentală şi mult efort, Goggins s-a transformat dintr-un tânăr supraponderal şi depresiv, fără nici un viitor, într-o emblemă a forţelor armate americane şi unul dintre cei mai buni atleţi de anduranţă din lume. Este singurul bărbat din istorie care a finalizat instrucţia pentru puşcaşi marini, pentru Army Ranger School şi Air Force Tactical Air Controller, stabilind recorduri în numeroase evenimente de anduranţă, ceea ce a inspirat revista Outside să-l numească „Cel mai în formă om din America“.

      În Nu mă poţi răni, Goggins ne împărtăşeşte povestea vieţii lui fascinante şi ne arată că majoritatea dintre noi ne folosim doar 40% din abilităţi. Acest volum ne prezintă o cale pe care oricine o poate urma pentru a trece dincolo de durere, a scăpa de frică şi a-şi atinge adevăratul potenţial.

      DAVID GOGGINS a fost puşcaş marin şi este singurul membru al forţelor armate americane care a finalizat instrucţia pentru puşcaşi marini, Army Ranger School şi Air Force Tactical Air Controller. Goggins a concurat în peste şaizeci de ultramaratoane, triatloane şi ultratriatloane. A deţinut recordul mondial la tracţiuni, realizând 4 030 de tracţiuni în 17 ore şi este un orator popular

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.