Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Oul soarelui
      Oul soarelui
      Oul soarelui
      Oul soarelui
      Oul soarelui

      Oul soarelui

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2016
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      32
      ISBN:
      9786069539118
      Dimensiuni: l: 24cm | H: 29cm
      Descriere

      O mica zana, jucandu-se prin padure, gaseste un „ou al soarelui”. Asa spune ea, iar prietenii sai n-au nici un motiv sa n-o creada. Ce altceva ar putea fi lucrul acela mare, rotund si galben-stralucitor? Dar daca e fierbinte? Daca iese din el un pui de soare?

      Într-o bună zi, într-una dintre hoinărelile ei, micuța zână a dat peste ceva mare și rotund în mușchiul din pădure.
      — Oho, ce ou mare! și-a spus. De unde ar putea fi? S-a uitat drept în sus și a văzut în înaltul cerului, chiar deasupra ei, un nor cu o spărtură în mijloc prin care treceau razele soarelui.
      — Aha! a spus zâna. Bietul soare și-a scăpat oul pe pământ și nu-l mai poate găsi! Firește, pentru că norul îi stă în cale.
      Ce întâmplare nemaivăzută! Trebuie să i-o povestească bunului ei prieten, Kotte. Chiar acum. Așa că a luat-o la fugă.


      Elsa Beskow (1874—1953) a fost o scriitoare si ilustratoare suedeza, autoare a numeroase carti cu care au crescut de mai bine de 100 de ani generatii intregi de copii din Suedia. A locuit în apropiere de Stockholm, într-o casă veche din lemn înconjurată de o grădină uriașă și la câțiva pași de pădure. Propria viață, locurile unde a trăit și familia i-au fost mereu sursă de inspirație. Cartile sale combina in mod natural realitatea cu imaginatia, copiii intalnesc zane, elfi si troli, animalele vorbesc, totul intr-o atmosfera senina care transcende timpul si spatiul. Stilul ilustratiilor sale a dominat cartile pentru copii din literatura suedeza timp de o jumatate de secol si a devenit o sursa de inspiratie pentru multi artisti.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.