Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Pachet Craciun CD 1
      Pachet Craciun CD 1
      Pachet Craciun CD 1
      Pachet Craciun CD 1

      Pachet Craciun CD 1

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2010
      Editura:
      Tip copertă:
      Hardcover
      ISBN:
      5948492860021
      Dimensiuni: l: 23cm | H: 23cm
      Descriere

      Pachet Povesti romanesti si colinde cu CD - 2 carti

      Cartea cu colinde si CD
      Cartea cu colinde si CD” vine sa completeze atmosfera feerica a sarbatorilor de Craciun si reprezinta reprezinta cadoul perfect pentru copiii de toate varstele. Cele 18 colinde si uraturi de pe CD sunt insotite pe fiecare pagina de ilustratii , care vor atrage atentia micutilor, iar CD-ul ii va ajuta sa prinda usor ritmul unor colinde precum: Astazi s-a nascut Hristos · Trei pastori · Silent Night · We Wish You a Merry Christmas · Plugusorul si multe altele.
      Povesti romanesti
      “Povestile romanesti” dezvaluie minunata lume a basmelor culese sau scrise de Ion Creanga, Ioan Slavici, Petre Ispirescu si Barbu Stefanescu-Delavrancea. Copiii vor gasi in interiorul cartii interactive carduri cu personaje, insertii, clapete, scrisori inedite si multe alte surprize care vor transforma lectura intr-un joc. Povestile pot fi citite, dar si ascultate, cele doua CD-uri incluse purtandu-i pe micuti in lumea basmelor cu zane, zmei, Feti-Frumosi si nazdravani. Cu siguranta, cei mici vor dori sa asculte seara de seara aventurile prin care trec personajele insufletite de actorii de la Teatrul pentru Copii “Luceafarul” din Iasi!
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.