Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Paradisul sicilian

      Paradisul sicilian

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2024
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Volum Din Serie:
      1
      ISBN:
      9786069590218
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Rosemary Thompson se confruntă cu o provocare deosebit de dificilă: diagnosticul de leucemie îi induce o senzație de neputință și o aduce pe un teren necunoscut al vulnerabilității.

      În mijlocul acestui vârtej emoțional, o rază de speranță îi străbate întunericul - medicul anestezist, care cu înțelepciune îi șoptește cuvinte ce aveau să-i însuflețească tăria și curajul:


      "La mente controlla il corpo!"

      Într-o cu totul altă parte a spectrului, Giorgio Moretti ocupă o poziție diametral opusă în complexa țesătură a societății. Ca membru al celei mai influente familii din istoria mafiei siciliene, caracterizat de o inteligență ascuțită și o prezență magnetizantă, Giorgio este succesorul indiscutabil al Clanului Moretti. Un trecut umbrit de decizii controversate l-a îndepărtat de fundalul sumbru al mafiei, dar un lanț de evenimente tragice îl determină să preia frâiele unei organizații pe care altădată a încercat să o abandoneze. Legământul său prin “Omertà” îi dictează să acționeze în conformitate cu tradițiile și codul de onoare al mafiei siciliene, legături pe care nu le poate sfida fără consecințe grave.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.