Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Penultimul vis

      Penultimul vis

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Nr Pag:
      448
      ISBN:
      9786066097819
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Acest roman de o frumusețe aparte este un imn vibrant închinat iubirii care învinge toate obstacolele, mai presus de convenții și interese. Protagoniștii săi, catalanul Joan Dolgut și columbiana Soledad Urdaneta, trăiesc prima, unica și neasemuita lor iubire în adolescență, într-un context în care totul îi desparte: diferențele sociale, obiceiurile, starea materială, distanța, în timp și în spațiu, care survine necruțător. Existența lor se preface într-un vis învăluitor, infinit, ce va dăinui până la sfârșitul vieții amândurora, marcat de o surprinzătoare și tragică hotărâre.

      Încercând să descopere secretul bine ascuns într-un labirint de împrejurări vitrege al iubirii părinților, copiii lor vor avea și ei parte de o tulburătoare poveste de dragoste, în care fascinația, pasiunea, erotismul se împletesc fericit cu o sensibilă viziune romantică.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.