Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Pomii fructiferi

      Pomii fructiferi

      Lucrarile de infiintare si intretinere a plantatiilor
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2010
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      363
      Editia:
      I
      ISBN:
      9789731822020
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Cartea aceasta este una dintre cele mai cautate lucrari despre infiintarea si intretinerea livezii. Odata ce o vei rasfoi vei intelege imediat de ce este atat de apreciata de catre pomicultorul roman. Atinge toate aspectele ce apar in munca dintr-o livada, pornind de la primii pasi in organizarea si infiintarea plantatiei, precum cerinte de mediu, lumina, caldura sau apa. Vei gasi sfaturi practice pentru inmultirea soiurilor de pomi prin altoire, organizarea corecta a unei livezi mixte, lucrarile premergatoare plantarii, plantara efectiva si lucrarile de intretinere.


      Sunt de asemena prezentate lucrarile de taiere, atat cele de intretinere cat si cele de regenerare. Un capitol intreg trateaza lucrarile de intretinere pentru fiecare din speciile autohtone, iar un altul prezinta bolile si daunatorii pomilor fructiferi, cu masurile specifice pentru combaterea lor.

      Nu sunt trecute cu vederea nici uneltele necesare pomicultorului, un capitol fiind dedicat prezentarii acestora. In ultima parte a cartii veti avea sfaturi pentru pastrarea fructelor, in asa fel incat sa puteti gestiona corect recolta.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.