Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Poveste amuzanta
      Poveste amuzanta

      Poveste amuzanta

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2024
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      412
      Colectie:
      ISBN:
      9786303420004
      Dimensiuni: l: 13.7cm | H: 20cm
      Descriere

      Contrastele se atrag...

      În cel mai nepotrivit mod

      Lui Daphne i-a plăcut întotdeauna cum logodnicul ei, Peter, le spunea povestea. Cum s-au cunoscut (într-o zi vântoasă), cum s-au îndrăgostit (datorită unei pălării rătăcitoare) și cum s-au mutat înapoi în orașul lui natal, de pe malul unui lac, pentru a-și începe viața împreună. Chiar era iscusit la povestit... până când a realizat că, de fapt, se îndrăgostise de cea mai bună prietenă a lui din copilărie, Petra.

      Și așa începe noua poveste pentru Daphne: blocată în încântătorul Waning Bay, Michigan, fără prieteni sau familie, dar cu o slujbă de vis ca bibliotecară pentru copii (din care abia reușește să-și plătească facturile) și devenind colegă de apartament cu singurul om care putea să rezoneze cu situația ei dificilă: fostul iubit al Petrei, Miles Nowak.

      Dezordonat și haotic – cu o înclinație către melodii de dragoste despre inimi frânte –, Miles este exact opusul lui Daphne, cea practică și inhibată, ai cărei colegi de muncă știu atât de puține lucruri despre ea încât fac pariu că ori lucrează pentru FBI, ori e în programul de protecție a martorilor.

      Cei doi colegi de apartament se evită unul pe celălalt, până într-o zi, când, în timp ce-și îneacă amarul, pun bazele unei prietenii fragile și ale unui plan. Iar dacă așa-zisul plan implică și postarea de fotografii intenționat înșelătoare surprinse în timpul aventurilor estivale petrecute împreună, ei bine, cine i-ar putea învinovăți? Însă totul se petrece doar de dragul spectacolului, evident, pentru că Daphne n-ar începe un nou capitol îndrăgostindu-se de fostul iubit al noii logodnice a fostului ei logodnic... nu?

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.