Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Poveste pentru Maria

      Poveste pentru Maria

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      200
      ISBN:
      9786064304797
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Ioana si fiica ei, Maria, se joaca de-a v-ati ascunselea intr-o poveste despre maternitate si copilarie, despre trecutul mamei si viitorul fiicei, despre Ioana care a fost si Maria care va fi.

      Viata Ioanei cu Maria e plina de zile cu soare, cu joaca si invatare, dar si de zile cu incapatanari, suparari sau ezitari. Mariei ii plac dinozaurii, dragonii si buldogii francezi, iar Ioanei ii e teama, uneori, sa nu ramana repetenta la Academia de Inalte Studii Materne. Impreuna, se joaca de-a Narnia, de-a Harry Potter, fac briose, citesc povesti, canta muzica din Frozen.

      Aceasta nu este o carte de parenting, nici un jurnal de maternitate si nici o carte pentru copii. Este o carte a misterioaselor geografii ale iubirii.

      Poveste pentru Maria este povestea eterna a copilariilor noastre, a copilariilor din literatura, o poveste pentru toti oamenii mari care au fost, odata, copii mici si pentru toti copiii mici care vor fi, la un moment dat, oameni mari.

      Media

      O carte originală și foarte personală despre experiența maternității, despre felul în care îți schimbă viața acest nou tip de iubire care este iubirea pentru copilul tău. Ioana Bâldea Constantinescu a avut un curaj extraordinar de a se expune astfel și de a împărtăși cu cititorii iubirea pentru fiica ei, Maria. E o carte pentru mame și fiice, pentru soți și tați, dar nu numai. E o carte despre asumarea unei noi identități, despre urcușuri și coborâșuri, despre iubire și preaplin de iubire, despre descoperirea unei fericiri pe care nu o credeai posibilă, dar și despre temeri groaznice și inutile în același timp, despre literatură și copilărie, despre copilărie în literatură. Dar, în primul și în primul rând, este o carte despre una dintre cele mai frumoase cristălizări ale iubirii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.