Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Principele Radu al Romaniei

      Principele Radu al Romaniei

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Legare:
      Paperback
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2009
      Editura:
      Nr Pag:
      160
      ISBN:
      9789736756566
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 23cm
      Descriere

      Cartea urmăreşte traiectoria unei vieţi sculptate, parcă, de mâna sorţii: lumina copilăriei lui Radu Duda, traumele şi bucuriile unei adolescenţe trăite în comunism, apoi viaţa de actor şi radicala cotitură existenţială – intrarea în Familia Regală a României; a urmat adaptarea la o nouă menire:cea de Principe al Romaniei, aflat mereu în slujba ţării sale. În ultimii ani, cariera sa ca Reprezentant Special al Guvernului României a făcut din Principele Radu un exponent al democraţiei române pe scena politică internaţională.

      Radu al Romaniei. O figură enigmatică, discretă, care, în ciuda activităţii asidue desfăşurate în slujba ţării, a ales până de curând să evite centrul scenei publice. Cine este omul din spatele prinţului? De unde a pornit şi cum a devenit el cel de astăzi? Ce înseamnă Principele pentru România? Cine este Radu pentru omul de rând? Iată doar câteva întrebări cărora le puteţi găsi răspuns în paginile cărţii.

      Lipsiţi de partizanat politic, cei doi autori scriu din convingerea că România are nevoie de modele; nu în ultimul rând, demersul lor este motivat de curiozitate: au dorit să afle cine este Radu de România – în resorturile sale intime, dincolo de aparenţe. Au reuşit ei oare să dea la o parte masca, dezvăluind omul? Verdictul îl puteţi da numai dumneavoastră, cititorii…

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.