Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Razboiul Crimeei 1854-1856

      Razboiul Crimeei 1854-1856

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      96
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      9786068623771
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
      Descriere

      Războaie care au schimbat lumea

      O istorie în mai multe volume a războiului privit din diverse perspective: politică, strategică, tactică, culturală şi individuală.

      „Citiţi-le pentru a înţelege mai bine războiul şi pentru a putea pleda mai bine pentru pace.” Profesor Robert O’Neill, coordonatorul seriei

      În războiul devastator dintre Imperiul Rus şi Imperiul Otoman, susţinut de Marea Britanie şi Franţa, au existat mai multe episoade intrate în legendă. În paginile cărţii veţi găsi detalii despre sinucigaşa, dar fără îndoială curajoasa şarjă a Brigăzii Uşoare, imortalizată de marele poet englez Tennyson în poezia „Şarja Brigăzii Uşoare”, dar şi de filmul cu acelaşi nume, cu Errol Flynn şi Olivia de Havilland. Autorul prezintă reportajele realizate de cel dintâi corespondent de război autentic, William Russell, de la London Times, reportaje care au ajutat la evidenţierea problemelor dificile din armată, şi aminteşte isprăvile eroice ale celebrei Florence Nightingale, care s-a luptat să salveze mulţi tineri din ghearele celui mai de temut inamic din Războiul Crimeii: holera.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.