Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Religie. Cultul ortodox. Manual clasa a VII-a

      Religie. Cultul ortodox. Manual clasa a VII-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      12-14 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      96
      Materie Scolara:
      Religie
      ISBN:
      9786063342097
      Dimensiuni: l: 20.5cm | H: 26cm
      Descriere

      Manualul de Religie – Cultul ortodox, pentru clasa a VII-a este structurat pe unitati tematice care dezvolta continuturile din programa scolara. Prezentate intr-o forma deosebit de atractiva, lectiile cuprind exemple de activitati care conduc la formarea de competente specifice disciplinei.

      Modul in care este organizat continutul permite crearea de conexiuni cu celelalte discipline studiate. Continuturile prezentate sunt adecvate nivelului de intelegere a elevilor. Respectand programa scolara pentru clasa a VII-a, manualul prezinta activitati care vizeaza aspecte de invatatura crestina, elemente de morala religioasa aplicata, autocunoastere, aspecte de viata comunitara si interculturalitate.
      Autorii nu stabilesc bareme si punctaje pentru evaluarile propuse, lasand aceasta la latitudinea profesorului, in functie de caracteristicile fiecarei clase.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.