Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Revista Igloo #214

      Revista Igloo #214

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      188
      ISBN:
      2000001061893
      Dimensiuni: l: 23cm | H: 31cm
      Descriere
      Noul igloo 214 cu tema Peisajul recent propune un exercițiu de (re)imaginație: o nouă ecologie, un peisaj recent în care natura și arhitectura se intersectează mai armonios ca niciodată, în contextul în care tensiunea inevitabilă dintre natură și cultură, dintre peisaj și arhitectură a reprezentat o temă constantă de dezbatere în istoria discursului urbanist.


      Dosarul revistei este formulat ca un studiu de caz care ilustrează diferite abordări, la diferite scări, cu un impact diferit, dar care au un numitor comun. Microclimatul urban în care ne propunem să trăim devine considerat o grădină în perfectă armonie, înțelegând acum (mai bine ca niciodată) în ce măsură este implicată activitatea noastră ca factor principal.


      Și pentru că nu am mai oferit de mult un cadou alături de revistă, ne-am gândit că a venit momentul. Unul special. Lansăm igloo 214 celebrând 3 Days of Design din Copenhaga cu trei zile de cadouri, obiecte cu design scandinav curatoriate de Muuto feat. The Edit: în prima zi oferim 3 Sketch toolboxes, a doua zi – o Kink vase – light blue, iar a treia zi – o Ease portable lamp – taupe.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.