Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Rubinul albastru
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2020
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      256
      Traducatori:
      Ilustrator:
      Volum Din Serie:
      3
      ISBN:
      9786064406309
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      O piatra pretioasa, cunoscuta drept Rubinul albastru, a fost FURATA din caseta de bijuterii a Contesei de Morcar. Contesa ofera o recompensa de 1 000 de lire celui care ii va da vreo informatie care sa duca la recuperarea pietrei...

      In vreme ce politia se straduieste sa dea de urma rubinului furat, Holmes incearca sa organizeze o masa de Craciun. Dar atunci cand piatra pretioasa este gasita, Holmes si Watson se avanta intr-o cursa contra cronometru pentru a salva viata unui om nevinovat.

      Aceasta adaptare realizata de Stephanie Baudet a povestii originale scrise de Sir Arthur Conan Doyle, si superb ilustrata de Arianna Bellucci, te va incanta si te va purta in lumea fantastica a misterelor si a suspansului.

      Stephanie Baudet

      Stephanie s-a născut în Anglia, a emigrat în Australia - și mai târziu în Noua Zeelandă - împreună cu familia ei, unde s-a specializa ca asistent medical. Prima sa carte pentru copii, Avalanche, a fost publicată în anii 1980. De atunci, a publicat în jur de cincizeci de cărți pentru copii și un roman istoric pentru adulți. A ținut cursuri de scriere creativă și de editare de text pentru mai mult de 15 ani.

      Arthur Conan Doyle

      Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (n. 22 mai 1859, Edinburgh, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei – d. 7 iulie 1930, Crowborough, Regatul Unit) a fost un romancier britanic, celebru pentru a-l fi creat pe Sherlock Holmes - primul detectiv care apare într-o serie de romane polițiste. În afara acestora, Sir Arthur Conan Doyle a fost autorul a numeroase povestiri științifico-fantastice, romane istorice, piese de teatru, romane de dragoste, poezie și texte inspirate direct din realitate (non-fiction).

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.