Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Scriem la clasa pregatitoare

      Scriem la clasa pregatitoare

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      4-6 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      48
      ISBN:
      9786065143203
      Dimensiuni: l: 19cm | H: 27cm
      Descriere

      Prezentul caiet este destinat elevilor din clasa pregătitoare şi doreşte să fie un instrument util şi atractiv de lucru destinat aprofundării cunoştinţelor de citit-scris. Propune soluţii de învăţare diverse, uşor de parcurs de elevi, o grafică prietenoasă şi respectă programa nouă şi abordarea psihopedagogică interdisciplinară.
      Materialul are în vedere dezvoltarea muşchilor mici ai mâinii, scrierea corectă a literelor mari de tipar, a silabelor, cuvintelor, pregătind elevul pentru scrierea corectă de mână din clasa I.
      De asemenea are în vedere conştientizarea de către elevi a legăturii dintre cuvinte şi imagini, dintre literele mari şi mici de tipar, dintre sunete şi litere. Metoda fonetică, analitico-sintetică constituie metoda de bază în învăţarea scrisului, fapt ilustrat în acest material.
      Învăţarea scrisului se realizează prin folosirea directă a literei, silabelor, cuvintelor, propoziţiilor, semnelor de punctuaţie.
      Materialul poate fi folosit separat sau împreună cu auxiliarul COMUNICARE ÎN LIMBA ROMÂNĂ - clasa pregătitoare pe care îl completează cu activităţi de învăţare suplimentare.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.