Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Scrieri despre teatru

      Scrieri despre teatru

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2014
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      172
      Traducatori:
      ISBN:
      9786068220338
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      După scrierile lui Craig și Meyerhold, continuăm seria teoriilor teatrale esențiale ale secolului XX, traduse și publicate pentru prima dată în limba română sub genericul „Mari regizori ai lumii”.

      După un volum și mai multe studii despre Tadeusz Kantor, apare, în sfârșit, în spațiul nostru cultural, prima selecție din cele mai importante texte semnate de legendarul artist vizual și om de teatru polonez. Lectura în suită cronologică a manifestelor, eseurilor și comentariilor – excepțional traduse de Sabra Daici – se dovedește extrem de importantă pentru înțelegerea gândirii și practicii sale radicale, surprinzând evoluția conceptelor-cheie pe care Kantor le-a inventat, dezvoltat, reformulat fără încetare, până spre finalul vieții (1990).

      Selecția textelor a fost realizată de Krzysztof Pleśniarowicz, fost director al Cricotecii de la Cracovia – Centrul de Documentare despre Arta lui Tadeusz Kantor, și curator al celei mai ample ediții de până acum a Scrierilor lui Kantor, finalizată în patria artistului abia la începutul acestui secol.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.